General Mobile Discovery 2 Mini model akıllı telefonda da ekran görüntüsü alabilmeniz mümkün. Bunun için aşağıda anlatacağımız yöntemi doğru uygulamanız yeterli.

Ekran görüntüsü alma özelliği, o an ekranda bulunan görüntünün galeriye kaydedilerek, üzerinde düzenleme yapılmasına veya paylaşılmasına imkan tanır. Ekran görüntüsü yakalama, ekran fotoğrafı çekme, ekran görüntüsü kaydetme, screenshot gibi bir çok farklı adlandırılan özellik Discovery 2 Mini’de dahili olarak yer alır. Bu işlem için ayrıca uygulama marketinde çeşitli uygulamalar da yer alır.

General Mobile Discovery 2 Mini, Android 4 işletim sistemi kullanan bir model ve ekran görüntüsü alma yöntemi aynı işletim sistemini kullanan modellerle benzerdir. Discovery 2 Mini modelinde ekran görüntüsü alabilmek için telefonun bazı fiziksel tuşlarından yararlanmalısınız; görseldeki gibi ses kısma ve kilit tuşlarına aynı anda, birlikte basarak, kısa bir süre bekleyin.

Yapılması Gereken Tuş Kombinasyonu: Ses Kısma Tuşu + Kilit Tuşu
general-mobile-discovery-2-mini-ekran-goruntusu-alma

Yöntem doğru uygulandığında ekranda fotoğraf çekimine benzer bir hareket görülür ve bir deklanşör sesi duyulur. Ayrıca yukarıdaki bildirim ekranından bilgilendirme alınır.

Yakalanan görüntüyü telefonun galerisindeki ‘Screenshots‘ albümünde bulabilirsiniz.

2 thoughts on “General Mobile Discovery 2 Mini Ekran Görüntüsü Alma”
  1. ses kısma tuşu çalışmıyor fakat ses arttırma çalışır durumda ancak ss alamıyorum kendim nasıl düzeltebilirim ? teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir